Subota, 6. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

U kinu “Kaleidoskop” održana premijera filma “50 nijansi Sivog” (FOTO)

Preuzmite sliku

Najočekivaniji film ove godine konačno je stigao na redovne repertoare bh. kina.

Večeras (četvrtak) je u tuzlanskom 3D kinu “Kaleidoskop”održana premijera na kojoj su brojni gosti mogli pogledati film i uživati u ovoj ljubavnoj drami.

Ulaznice za premijerno izvođenje filma “50 nijansi Sivog“ već odavno bile su rezervisane. Ovo popularno filmsko ostvarenje publika u Tuzli može pogledati do 18. februara svakim u terminima od 16:00, 18:30 i 21:00 sati. Sve dodatne informacije kao i rezervacije možete dobiti putem telefona 035 257-558 ili upitom na mail: kino.kaleidoskop@bih.net.ba.

U fotogaleriji donosio vam dio atmosfere koja je vladala u kinu “Kaleidoskop” uoči premijere filma.

“50 nijansi Sivog“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svjetski fenomen. Od izdavanja, trilogija “50 nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primjeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primjeraka.

Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuisati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. Neiskusna Ana sa strahom shvata da želi tog muškarca i da se, uprkos njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnom duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uslovima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje