Ponedjeljak, 28. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: U toku sanacija parkirališta poznatijeg kao ‘Kajmak stanica’

Preuzmite sliku

JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla trenutno sprovodi aktivnosti na sanaciji zatvorenog parkirališta “Prigradska autobuska stanica”, poznatije kao “Kajmak stanica”.

Nakon što radovi budu okončani u narednim danima, ova parking lokacija će biti ponovo na raspolaganju građanima uz novitet da će se naplata vršiti putem novopostavljenih automata, odnosno plaćanje će biti moguće i SMS porukama, tako da je naplatna rampa koja je ranije bila u funkciji već uklonjena, piše Tuzlanski.ba.

Ulaz na ovo javno parkiralište ostaje isti, dok će izlaz biti na drugom kraju parkinga, odnosno u neposrednoj blizini Srpske Pravoslavne Crkve.

Radovi na sanaciji ovog parkinga u punom su jeku, te se očekuje da će veoma brzo pristupiti se fazi asfaltiranja i iscrtavanja parking mjesta.

U međuvremenu, dok traju ovi radovi, iz JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla mole korisnike svojih usluga za razumjevanje, te da se koriste alternativna parkirališta koja gravititaju u neposrednoj blizini, u Klosterakoj ulici i na lokaciji iza INA benzinske pumpe, parkiralište “Jezero Istok”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,