Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tribina u BKC Tuzla: Pozivam te u sreću i spas

Preuzmite sliku

Udruženje Oaza iz Tuzle u saradnji sa BKC-om Tuzla, organizuje u srijedu, 27. decembra 2017., u 19:00, još jednu tribinu pod naslovom Pozivam te u sreću i spas.

Visoko na ljestvici želja svakog čovjeka jeste pronaći i osjetiti istinsku sreću.

Knjižare obiluju knjigama koje nude recepte za sreću, novinskih članaka o tome nije ništa manje, međutim, iako se o sreći mnogo govori, rijetki su oni koji za sebe kažu da su sretni.

Da li je sreća lični izbor ili je stanje koje pronalazi odabrane; kako naći sreću, ali još važnije, kako da ona potraje; šta je zapravo sreća; da li ju je teško ostvariti; može li svaki čovjek biti sretan; pitanja su na koja će nam odgovoriti uvaženi dr. Šefik Kurdić. Profesor Kurdić je poznat po aktiviznu na polju pisane riječi, o čemu govori veliki broj autorskih djela iz raznih oblasti. U sklopu ove tribine biće održava i promocija njegove najnovije knjige Dawa – temelji islamskog misionarstva. Bitno je napomenuti da je dr. Kurdić dugogodišnji profesor na IPF u Zenici.

Na kraju tribine, najsretniji posjetioci će dobiti vrijedne nagrade, između kojih je glavna nagrada Android mobitel, a na kraju programa, u holu BKC-a ih čeka prigodna zakuska. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,