Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

TIKET.BA: 50% popusta za vožnju brdskim biciklima + Noćenje!

bike11
Preuzmite sliku

50% popusta za vožnju brdskim biciklima na stazi prema vašem izboru i noćenje u planinarskom domu Plješevica

\"bike11\"Evo jedne ponude koja vam nudi idealnu kombinaciju uživanja u prirodi i vožnji bicikla!

Za sve vas koji ste uvijek „za\” kada je u pitanju aktivni odmor, Klub ekstremnih sportova „LIMIT\” iz Bihaća i portal tiket.ba su organizovali dvodnevnu mountain bike avanturu po prelijepom krajoliku bihaćkog kraja. Pogled na dolinu rijeke Une, netaknuta priroda i vožnja biciklima će zasigurno svakome ostati u lijepom sjećanju.

Naziv \”brdski biciklizam\” ili \”montibajking\” (od eng. mountain-biking) odnosi se na svaku vožnju sa posebno dizajniranim terenskim biciklom (brdski bicikl, mountain bike) izvan izgrađenih prometnih pravaca. To se ponajprije odnosi na brdske i šumske puteljke, ali i na urbana područja gdje god se zahtijeva vještina terenske vožnje (npr. niz stepenice, u parkovima).

U prilici ste birati između dvije biciklističke staze: prema obroncima planine Plješevica i kroz Nacionalni park Una.

Dovoljno je da okupite društvo od minimalno 5 svojih „istomišljenika\” i avantura može početi! Za sve učesnike su obezbjeđena bicikla, a ukoliko želite možete koristiti i vlastitog dvotočkaša. Nakon cjelodnevnog druženja i vožnje u prirodi, navečer uživajte u obilasku grada Bihaća, a noćenje je obezbjeđeno u planinarskom domu Plješevica.

Nije bitno da li vam je biciklizam samo hobi ili svakodnevna praksa, da li ste početnik, amater ili nešto više, nisu bitne ni godine – ova vožnja kroz prirodu je namijenjena svima.

Više o ponudi pogledajte OVDJE

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: