Srijeda, 20. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prva radionica za poduzetnike početnike u Tuzli: Odlična prilika za razmjenu ideja

U BIT centru u Tuzli 20. jula ove godine s početkom u 14 sati za sve poduzetnike početnike bit će organizirana prva radionica-druženje, u okviru projekta CODE.

Inače, implementacijom CODE projekta mladi poduzetnici, freelenaceri, studenti, stručnjaci, putnici, pojedinci i timovi u Tuzli uskoro dobijaju svoj prvi moderno opremljen coworking prostor.

LETs SHARE IDEAS je tema prve radionice od ukupno pet koliko ih je planirano.

Tom prilikom učesnici će se upoznati s projektom te razmjeniti ikustva s nekoliko uspješih mladih poduzetnika.

„Šta nam se to novo sprema u BIT centru ? Šta sve donosi budući coworking prostor ? Šta od istog možete očekivati u budućnosti ? Kako su uspjele pojedine poduzetničke priče? Kako pronaći motivaciju za biznis? Šta je prednost razmjene ideje? Kako ubrzati procese i učiti na tuđim greškama? Zašto je bitno da se umrežavamo?… Sve to razmjenjujemo na kratkoj radionici, a kasnije i neformalnom druženju”, saopćili su orgaizatori.

S obzirom da tehničke mogućnosti ograničavaju broj učesnika, organizatori mole sve zainteresovane da se prijave pute Facebook stranice, kako za prvu tako i za ostale četiri radionice, a najkasnije do srijede 18. jula ove godine.

Projekt CODE provodi se u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina–Crna Gora 2014.-2020. Glavni cilj projekta je unapređenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,