Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Promocija publikacije „Ljetujte na slanim jezerima“

panonica publikacija
Preuzmite sliku

Danas je na kompleksu Panonskih jezera upriličena promocija publikacije „Ljetujte na slanim jezerima\”

\"panonicaOva brošura je nastala kao plod saradnje Općine Tuzla i vlasnika ugostiteljskih objekata odnosno smještajnih kapaciteta.

Publikacija „Ljetujte na slanim jezerima\” će vam pružiti apsolutno sve informacije o kompleksu slanih jezera, slapovima, kao i o arheološkom parku.

U brošuri se takođe nalaze informacije o svim značajnijim mjestima i događajima koji će de dogoditi ovog ljeta u Tuzli. Promotor ove publikacije bio je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović koji istako da je u posljednjih mjesec dana kompleks „Panonnica\” posjetilo oko 200.000 ljudi što je za 100.000 posjetilaca više u odnosu na isti period prošle godine.

„Očigledno je da Tuzla postaje turistički centar u regionu, i ove godine su nas posjetili gosti iz drugih zemalja poput: Slovenije, Austije, Njemačke, Češke, Slovačke, Mađarske kao i gosti iz nama susdjednih zemalja\” istakao je načelnik Imamović danas na promociji publikacije „Ljetujte na slanim jezerima\”

Medijima se obratio i direktor JKP „Panonnica\” Maid Porobić koji je izjavio da je ova publikacija dio marketinške kampanje kako za Panonnicu tako i za naš grad, te je dodao da bi ovo lako mogla biti najuspješnija sezona do sada. Posjetioci koji u naš grad dolaze iz drugih krajeva će u ovoj brošuri moći pronaći sve informacije vezane za ugostiteljske i smještajne kapacitete.

\"ljetujte

Promociji publikacije prisustvovalo je oko stotinjak ugledanih građana Tuzle iz javnog i političkog života kao i brojni gosti koji su jutros posjetili Panonska jezera.

Tuzlasnki.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: