Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Posljednje pripreme u toku: Ljubitelji filma u Tuzli osjetit će čari SFF-a

Preuzmite sliku

U filmskim projekcijama 29. Sarajevo Film Festivala će od 11. do 18. augusta 2023. uživati i publika u Tuzli, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

Vrijedna ekipa na Trgu slobode posljednje pripreme privodi kraju i po svemu sudeći ljubitelji filma u Tuzli imat će priliku da osjete istinske čari SFF-a.

Podsjećamo, jučer, 09. avgusta počela je prodaja ulaznica u Tuzli na adresi Soni trg 6, u prostorijama Turističkog informativnog centra Turističke zajednice grada Tuzle, gdje se ulaznice mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje u petak, 11. avgusta filmom “Poljubite budućnost” Nenada Čičina-Šaina.

Vezano | Tuzlanski.ba i Bingo poklanjaju 3×2 karte za Bingo ljetno kino 

  • Film “Opalo lišće” Akija Kaurismäkija će se prikazati u subotu, 12. avgusta; “Prošli životi” Celine Song je na programu u nedjelju, 13. avgusta; “Snovi jednog robota” Pabla Bergera ćemo gledati u ponedjeljak, 14. avgusta; “Bosanski lonac” Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. avgusta; “Kraljevstvo životinja” Thomasa Cailleya u srijedu, 16. avgusta; “Ekskurzija” Une Gunjak u četvrtak, 17. avgusta i posljednjeg dana programa, u petak, 18. avgusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicama” Gorana Kulenovića.

    Pozivamo sve ljubitelja filma da posjete Turistički informativni centar, uzmu svoj primjerak SFF žurnala i na vrijeme obezbijede ulaznice za gledanja filmova u predivnom ambijentu Ljetnog kina na Trgu slobode.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,