Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako teku radovi na izgradnji “Bingo City” centra u Tuzli (FOTO)

Preuzmite sliku

Bingo City centar ima višestruki značaj za Tuzlu jer će realizacija ovog ambicioznog projekta ponuditi veliki broj radnih mjesta kako u kompaniji Bingo tako i u malim i srednjim preduzećima, koja sarađuju sa ovom kompanijom.

Konstruktivno objekat će činiti 3 lamele (etaže), koji će imati suteren, prizemlje i sprat. Planirani su prostori namijenjeni za trgovinu, kulturu i zabavu. Tržni centar u svom sastavu će imati Hipermarket Bingo površine 6.000m2, Restoran Bingo sa igraonicom i ljetnom baštom, Kuglanu Bingo Bowling (Brunswick) sa 12 staza, Cinestar kino (sa 5 kino dvorana), te prodajne objekte najpopularnijih evropskih i svjetskih brendova.

Posjetili smo gradilište a u prilogu možete vidjeti kojim tempom se odvija tok gradnje centra, koji već sada privlači veliku pažnju:

Objekat je postavljen tako da se pruža u pravcu istok – zapad. Planirano je da sa zapadne strane bude ulaz za kupce, koji će moći ući u podzemne i suterenske garaže. Na istočnoj strani će biti ulaz za vozila koja će vršiti snabdijevanje objekata. Planirani rok za završetak radova je septembar 2016. godine. (Foto: E. Selimović | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,