Srijeda, 6. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Plava Poliklinika svečano otvorila poslovnicu u Bingo City Centru Tuzla

Preuzmite sliku

Dugogodišnji lider u zdravstvu, Plava Poliklinika, koja je dio specijalne bolnice Plava Medical Group, svečano je otvorila vrata šeste poslovnice na lokaciji Bingo City Centra u Tuzli.

 • “Prateći potrebe pacijenata u zapadnom dijelu našeg grada, potekla je ideja za otvorenjem još jedne poslovnice, pored pet postojećih na području Tuzle, Živinica i Sarajeva.  Cilj nam je da i građanima koji su udaljeni od centralnog jezgra Tuzle pružimo pouzdanu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu, po kojoj smo prepoznatljivi, kako bi imali mogućnost brinuti o svom zdravlju u najsavremenijim uslovima. U novootvorenoj, savremeno uređenoj poslovnici okupili smo stručni tim koji će provoditi više od 2500 biohemijskih, imunohemijskih, hematoloških, mikrobiološko-parazitoloških pretraga, kao i COVID testiranje, prema standardima dobre laboratorijske prakse” – izjavio je dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave Plave Medical Group, dodajući da će pacijentima pored laboratorijske dijagnostike biti dostupni i specijalistički pregledi ljekara.

  Posebno značajno za pacijente, prema riječima dr. Hujdurović,  je mogućnost očitavanja nalaza na istom mjestu, u cilju pravovremenog postavljanja dijagnoze i ordiniranja terapije, kao i elektronsko preuzimanje nalaza.

  “I na ovoj lokaciji našim pacijentima će biti dostupan elektronski servis “E-karton”,  za online preuzimanje nalaza i pristup medicinskoj dokumentaciji, u svakom  trenutku, putem mobitela ili drugih elektronskih uređaja. Time omogućavamo uštedu vremena i uvid u kompletnu medicinsku dokumentaciju online, na jednom mjestu”,  kazao je dr. Hujdurović.

  Povodom otvaranja Plave Poliklinike u Bingo City Centru Tuzla pripremljene su i posebne pogodnosti:

  – besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 02.06.2022.

  – Baloni iznenađenja

  – Nagrada za svakog desetog pacijenta (Astaxanthin, dodatak prehrani)

  – Do  40% popusta na laboratorijske pakete, do 30.06.2022:

  – LAB PREMIUM ZA NJU: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, hormoni štine (FT3, FT4, TSH). – 45KM(umjesto 65KM)

  – LAB PREMIUM ZA NJEGA: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA – 40KM (umjesto 60KM)

  – LAB STANDARD: kompletna krvna slika, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, holesterol, trigliceridi – 20KM (umjesto 25KM)

  Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti radnim danima i vikendom od 09 do 21h.

  Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 062 819 666.

  Medicina koja liječi. Srca koja brinu. Plava Medical Group.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,