Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Odličnu atmosferu na ‘Kaleidoskopu’ priredili Marčelo, Bombaj Štampa, Elemental… (FOTO)

Preuzmite sliku

U Tuzli od 23. do 28. jula se održava 11. Međunarodni festival umjetnosti mladih Kaleidoskop. 

Jučerašnji dan u okviru festivala Kaleidoskop obilježila je radionica na temu “Muzika i odnos prema društvu“, koja je održana u Kući plamena mira, gost je bio Marčelo, dok su ljubitelji elektronske muzike imali priliku uživati u nastupu Dj Facho-a na After beach party-u na trećem Panonskom jezeru,

Večernje sate predzadnjeg dana festivala obilježile su koncertne aktivnosti grupa “Čovek Bez Sluha”, “Emir and Frozen Camels”, “Marčelo”, “Bombaj štampa” i “Elemental” atmosferu su doveli do usijanja.

Veliki broj mladih do kasno u noć uživalo je uz brojne hitove, ulaz na sve festivalske aktivnosti “Kaleidoskop” su besplatne. (Tuzlanski.ba | Foto: Blicko Junior

Za kraj, u nedjelju će Kaleidoskop Art u Gradskom parku Tuzla početi od 11,00 sati i trajati sve do 17,00 gdje ćete moći pogledati kako umjetnici Ljubomir Todorović, Irma Garibović i Darko Jovičić završavaju mural. Također će predstaviti svoje Street Art radove.

Serijal Kaleidoskop After beach party-ja na Panonskom jezeru će zatvoriti Dj Vanyano iz Tuzle. After party će trajati od 15 do 19 sati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje