Utorak, 20. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odlične ponude Golden Toursa: Prvi ovogodišnji charter let za Antaliju sa tuzlanskog aerodroma

Preuzmite sliku

Sa tuzlanskog aerodroma danas je (08.06.) ispraćen je prvi let za Antaliju. Oko 180 putnika ovih dana uživat će u Antaliji, u brojnim specijalnim ponudama turističke agencije Golden tours Tuzla.

Primamljive cijene, specijalne ponude, uključujući i oko 300 hotela, i ovog ljeta privlače brojne ljubitelje pjeskovitih plaža, noćnih provoda, odmora u hotelima sa vrhunskom uslugom i izuzetnim epidemiološkim mjerama.

  • Sjedišta aviona dugogodišnjeg partnera aviokompanije „Freebird“ kapaciteta 180 mjesta danas su popunjena. I za ljeto 2021. godine Golden Tours je pripremio brojne atraktivne ponude i ljetovanja, naročito kada je riječ o hit ponudi – letovi za Tursku, za antalijsku regiju sa Aerodroma Tuzla.

  • “Danas ispraćamo prvi let za Antaliju, letove ćemo imati svaki utorak i petak od danas do polovine septembra. Putnici mogu očekivati jako povoljne cijene u Turskoj. Turska je na najviši nivo podigla epidemiološke mjere tako dabsu hoteli što se tiče “safe turizma” svi certificirani i putnici se mogu osjećati bezbjedno” za Tuzlanski.ba istakla je predstavnica agencije Golden Tours Fahira Čitaković.

    Prvu turu putnika na Antalijskom aerodromu dočekala je ekipa veselih, ljubaznih i certificiranih vodiča. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje