Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Od danas: novi, brži i funkcionalniji TANJIR.BA dostupan i u Mostaru

Tanjir.ba nova verzija
Preuzmite sliku

Tanjir.ba objavio novu bržu i funkcionalniju verziju koja omogućava još jednostavnije naručivanje jela u BanjaLuci, Tuzli, Sarajevu, a od danas i u Mostaru.

\"Tanjir.baKroz novi sistem filtriranja u samo tri klika možete naći opis i adresu restorana, lokaciju restorana na mapi, fotografije enterijera, jelovnike sa autentičnim fotografijama jela kao i napraviti narudžbu. Novi sistem omogućava da naručite hranu i navedete kad da bude isporučena kao i da po narudžbu odete sami.

Novi bodovni sistem omogućava korisnicima prikupljanje bodova sa svakom novom narudžbom i korištenje prikupljenih bodova za besplatne narudžbe. Bodove korisnici takođe mogu prikupljati slanjem preporuke jela, restorana ili portala svojim prijateljima.

Tanjir.ba sarađuje sa preko dvadeset restorana koji nude jela različite kuhinje – od tradicionalne BH kuhinje, talijanske, francuske, libanske do specijaliteta kineske kuhinje. Od 7.jula putem portala Tanjir.ba možete da poručite hranu iz dva restorana u Mostaru koji nude specijalite talijanske kuhinje – paste, pizze, sendviče i salate. Do kraja mjeseca možete očekivati nove restorane i nova jela.

Brzina i funkcionalnost servisa, jednostavnost prilikom naručivanja kao i akcije i nagrade koje Tanjir.ba redovno organizuje štede vaše vrijeme i novac.

Toplo vam preporućujemo da posjetite i našu facebook fan stranicu www.facebook.com/tanjir.ba kako bi saznali koji je najlakši put do kvalitetne i ukusne hrane.

\"moji

Tanjir.ba

Sponzorisano / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: