Četvrtak, 29. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nešto novo u Tuzli: U centru grada otvorena ‘Donerhana’, mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja

Preuzmite sliku

‘Donerhanu’ možete kontaktirati na telefon 061 346 811.

Tuzla je obogaćena novom gastronomskom ponudom što će sigurno obradovati ljubitelje dobrog i kvalitetnog zalogaja.

  • Mirisu kebaba rijetko ko može odoljeti, a pravi ljubitelji ubuduće trebaju znati gdje mogu pojesti najbolji kebab u našem gradu. Donerhana je novo mjesto dobrog zalogaja u strogom centru grada, a nalazi se u ulici Đorđa Mihajlovića br.10, u neposrednoj blizini centralnog gradskog parka.

  • Osim atraktivanog i modernog ambijenta objekat ‘Donerhana’ u svojoj ponudi ima doner kebab (juneći, pileći ili mix) u tortilji (rolni) i somunu odnosno lepini, a od široke ponude nude i doner salate odnosno doner box, a u ponudi je i Donerhana combo uz uštedu od 1,00 KM.

  • Bogata ponuda uz pristupačne cijene na atraktivnoj lokaciji razlog su više da posjetite ovo mjesto i sami se uvjerite da će ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom udovoljiti svakom vašem zahtjevu.

  • Svi prehrambeni proizvodi kako meso tako i peciva koji se koriste u pripremi donera proizvedeni su u BiH u jako kontrolisanim uslovima. Uskoro sva ponuda objekta ‘Donerhana’ će biti dostupna i putem online platforme Korpa.ba, a za svega nekoliko minuta nakon narudžbe već možete uživati u vrhunskom zalogaju. Do tada ‘Donerhanu’ možete kontaktirati na telefon 061 346 811.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,