Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kuće iz snova nadomak Tuzle: Pogledajte kako izgleda najpoželjnije mjesto za život ili ulaganje!

Preuzmite sliku

Popularno

Počinje pretprodaja luksuznih kuća “Borealis”, nalaze se nadomak Tuzle. Svojom kombinacijom komfora, kvalitete gradnje i povoljne lokacije, ove kuće privlače pažnju kao poželjno mjesto za porodični život ili investicijsko ulaganje kroz najam.

Želite li vlastitu kućicu iz snova? Najprije vas očekuje niz planiranja, obezbjeđivanja zemljišta, funkcionalnosti prostora, idejnog projekta, pregovaranja sa izvođačem, a potom i niz planiranih i neplaniranih izazova tokom postupka same gradnje.

Cjelokupan ovaj izuzetno zahtjevan proces možete preskočiti i doslovno preko noći postati vlasnik pravog malog raja na zemlji, koji se nalazi svega nekoliko minuta od Tuzle, tačnije u naselju Husino.

U mirnom dijelu, smještene su predivne novoizgrađene tri kuće “Borealis”, površine 70-80 kvadratnih metara s prostranom okućnicom koje krase vanjski bazeni.

Nalaze se u prijateljskom okruženju, dovoljno udaljenom od gradske gužve i buke, no istovremeno blizu su svih važnih sadržaja poput trgovina, škola i glavnog magistralnog puta, sa udaljenošću svega 5 kilometra do centra Tuzle, što pruža potpuni komfor svakodnevice.

Ovakav trend gradnje i života ima svoj višestruki značaj upravo zbog boljeg i zdravijeg načina življenja jer su u izgradnji korišteni odgovarajući prirodni materijali.

 • Kuće “Borealis” sa bezvremenskim dizajnom otkrivaju ljepotu jednostavne i elegantne arhitekture, mlađi će reći da su aposlutno “Instagramične”. Prostori su funkcionalni, prozračni te obiluju dnevnom svjetlošću i toplinom tokom cijelog dana, pružajući jasno definirane i maksimalno iskorištene prostore.

 • Unutrašnjost “Borealis” kuća organizovana je kao otvoreni koncept koji sjedinjuje kuhinju, dnevni boravak s izlazom na dvorište sa bazenom.

  Kuća također, sadrži udoban prostor spavaće sobe, kupaonicu a dodatno su opremljene i modernim saunama te jacuzzijem.

  POČINJE PRETPRODAJA | Za sve dodatne informacije i posjetu nekretninama, kontaktirajte direktno investitora kako bi Vam se ponudio personalizirani pristup.

 • Kontakt broj: +387 61 284 993.

  Detaljniji pregled i specifikaciju kuća možete pogledati OVDJE.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje