Petak, 26. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Koncert Sergej Ćetkovića po prvi put pred tuzlanskom publikom

Preuzmite sliku

Nakon nekoliko godina iščekivanja, jedan od najpopularnijih regionalnih pop izvođača Sergej Ćetković, 6. marta predstaviće se, po prvi put, pred tuzlanskom publikom.

U koprodukciji BKC – a Tuzla i Agencije „Zeus“ i pod pokroviteljstvom kompanije „Oriflame“, Sergej će održati koncert u intimnoj atmosferi i izvešće svoje najpoznatije kompozicije.

Ovaj muzički spektakl donosi u predprazničnom ozračju puno pozitivne energije, a posebno je namijenjen damama. Draga gospodo, ukoliko još niste odlučili šta pokloniti svojim ljepšim polovinama za Dan žena, onda je koncert Sergeja Ćetkovića prava prilika da ih obradujete i to već 6. marta. Poklonićete im večer ispunjenu ljubavlju, emocijama, omogućit ćete im da na nekoliko sati zaplove rijekom ljubavi i prepuste se uživanju.

Od kako se pojavio na muzičkoj sceni u regionu, Sergej Ćetković je konstantno u vrhu, a po nekoliko puta je punio najprestižnije dvorane u zemljama bivše Jugoslavije.

Sergej i njegov prateći bend obećavaju Vam večer za pamćenje, za Vas će pjevati sve svoje velike hitove, naoštrite dlanove i prepustite Sergejevoj muzici da Vas vodi kroz noć.

Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u Tuzli, su od utorka 17. februara u prodaji. Na štandu kod „Seje i Vilija“ i u marketing službi Bosanskog kulturnog centra, nabavite ih još danas, po cijenama od 20 i 15 KM.

Potražite svoje „Poglede u tami“ 6. marta u tuzlanskom BKC – u!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,