Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Čitatelji javljaju: Tuča djevojaka ispred Rome, smiješno a i žalosno

djevojke-fight
Preuzmite sliku

Jutros nas je u inboxu dočekala samo kratka poruka: “joj što se sinoć cure pofajtase u bankerovoj

djevojke-fightIako smo mislili da je u pitanju samo šala, ipak se ispostavilo da nije. Sinoć iza ponoći u blizini diskoteke Roma došlo je do fizičkog obračuna dvije djevojke po svemu sudeći iz dijaspore i okoline Tuzle. 

“Ma nisu to djevojčice nego cure od 25-30 godina. Jedna je bila u veoma pijanom stanju i izgleda da je uzela slučajno ili namjerno tuđu torbicu i krenula sa njom vani. Nakon toga druga djevojka je izašla za njom iz diskoteke i par sekundi nakon toga, obje su se čupale za kosu, vrištale i valjale po betonu, a okupljeni su gledali, ma vjerujte bilo je svega, da nije smiješno bilo bi žalosno”. rekla nam naša čitateljka koja je sinoć svjedočila ovom događaju.

Djevojka koja je prva izašla je po riječima okupljenih zaista mnogo popila, a od druge koja je izašla vani za njom su se mogli čuti komentari poput “koliko koštaš da te kupim”, “kad budeš živjela 20. godina u Njemačkoj javi se” a zatim je i pljunula u lice. Nakon što se okrenula i htjela udaljiti ipak se ponovo vratila, udarila je šakom što je uzrokovalo izuzetno ozbiljan pad, zbog kojeg je nešto kasnije intervenisala hitna medicinska pomoć.

Muzička ilustracija sinoćnjeg nemilog događaja:

Tuzlanski.ba / Foto: Ilustracija

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: