Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hookah Lounge Merak u Tuzli i Živinicama: Običaji s bliskog istoka na bosanski način (FOTO)

Preuzmite sliku

Mladim ljudima u BiH nargila je već odavno postala svakodnevni ritual.

U zadnje vrijeme u Tuzli zavladalo je vrijeme “nargilizma”, što najbolje pokazuje i  jedan od novih i nesvakidašnjih nargila barova, “Hookah Lounge Merak”.

Hookah Lounge Merak je osnovan 24.02.2017 godine s ciljem da narodu približi običaje bliskog istoka ali na bosanski način tj. stvaranjem ugodnosti koji je svima poznatiji kao bosanski Merak.

Početkom septembra “Merak” se proširio na područje Živinica otvorivši drugu poslovnicu pod nazivom Hookah Lounge Merak exclusive. Od dana početka rada pa sve do danas, “Merak” je postao predmet samo pozitivih tema, postao je brend na našem tržištu, kako u Tuzli tako i šire, kao sjedište dobre atmosfere, ljubaznog i vrijednog osoblja, najboljih nargila, raznih vrhunskih okusa, turskih čajeva i drugih raznih proizvoda sa naših prostora.

  • Jednostavno “Merak” je postao sinonim za najbolju nargilu što je svakako i cilj njihovog postojanja. Merak ne prestaje da iznenađuje iz dana u dan sa novitetima tako da svojim vjernim posjetiteljima opravda povjerenje i napravi jednostavno merak za njihovu dušu.

    Iskoristite svoje slobodno vrijeme i posjetite ovo mjesto i uvjerite se da vrijedi svake izgovorene dobre riječi.

    U Tuzli se nalaze na adresi ul. Mustafe Hukića bb, a u Živinicama na adresi Bulevar Nesiba Malkića. #StayWithMerak

  • (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,