Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Grupa Van Gogh spektakularno predstavlja album “More bez obala” na Panonici

Preuzmite sliku

U petak, 9. augusta će Grupa Van Gogh u okviru turneje “Obraz uz obraz” na Panonici predstaviti svoj zadnji album “More bez obala”

Koncert će početi u 21 sat, na platou ljetne bašte Vrtić na prvom Panonskom jezeru u Tuzli.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 10 KM u CD Shop-u MIDO u centru grada, dok će na dan koncerta cijena karte iznositi 15 KM.

  • Numera sa novog albuma pod nazivom ”Gotovo je sve” predstavlja prepoznatljivi zvuk Van Gogh-a.

    Na konferenciji za medije održanoj 16. juna u Tuzli, frontmen “Van Gogha”, Zvonimir Đukić Đule je rekao da u Tuzlu vole uvijek doći, boraviti i svirati.

    “Ono što nas raduje jeste mlađa publika koja dolazi na naše nastupe i znaju sve naše pjesme. Nikada nismo govorili za sebe da smo najbolji ali sigurno da smo drugačiji, svoji i orginalni, a to publika zna da prepozna”, kazao je Đukić tom prilikom.

    Iskoristio je priliku i da posavjetuje mlade, pa je dodao: “Budite svoji, čitajte knjige, družite se s ekipom, dolazite na ova jezera i kupajte se, putujte. Iznad svega volite svoje roditelje i poštujte ono što vam govore iz razloga jer je to najbolja namjera za vaše dobro. Gnušamo se stvari sa malih ekrana koje veličaju starlete i ljude sumnjivog morala, predstavalju nam to kao nešto što je mnogo važno za omladinu. To je zapravo samo otimanje novca na jedan najpogrešniji način. Mi se zato mnogo trudimo da našim pjesmama usmjerimo mlade na pravi kurs i promijenimo im način razmišljanja.” (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje