Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Gradonačelnik Imamović zahvalio na riječima podrške: “Snažnu emociju probudila mi je nova pjesma o Tuzli”

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović od četvrtka je u izolaciji, zbog kontakta sa članom porodice pozitivnim na koronavirus. Na svom facebook profilu uputio je zahvalnost za podršku koju svakodnevno prima.

“Hvala vam na toplim riječima podrške i ohrabrenja koje ste uputili mojoj supruzi i meni. Doživljavamo to kao podršku svima koji su napadnuti opakim virusom. Kompozitor i producent Azur Jahić poželio nam je dobro zdravlje i u poruci poslao spot i svoju pjesmu koju izvodi Nesib Delibegović Nesko. Divna pjesma o ljubavi prema Tuzli, probudila je u meni snažne emocije. Nahranila mi dušu. Želim ta osjećanja podijeliti s vama. Budimo dobri jedni prema drugima, volimo se i, iznad svega, volimo Tuzlu”, poručio je gradonačelnik  Tuzle.

Vezano | Gradonačelniku Tuzle, Jasminu Imamoviću, određena izolacija

“Prelijepa pjesma. Brz i uspješan oporavak želim supruzi, a Vama puno sreće i čuvajte se.”

“Brz oporavak Vašoj ženi, svaka čast i njoj na njenoj profesionalnosti, a i Vama što ste pored svih obaveza brižan suprug koji pazi i njeguje svoju suprugu.”

“Niste sami, nažalost svi moramo proći kroz to, neko prije neko kasnije. Suprugi želim brz oporavak.” navodi se u komentarima ispod objave na zvaničnoj Facebook stranici.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje