Nedjelja, 24. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Fukare odale počast: U 23 sata, zapaljene 23 baklje u spomen na njihove 23 godine (VIDEO)

Preuzmite sliku

Neven Kalesić je sahranjen u četvrtak na gradskom groblju Trnovac u Tuzli, Ispraćaj i dženaza Hasana Haska Sinanovića (23) iz Tuzle obavit će se u petak 15. avgusta 2014. godine ispred Islamskog centra Tušanj u 16:30 sati, poslije ikindije namaza, a ukop na Mezarju Tušanj u Tuzli.

Mjesto i vrijeme ukopa tragično nastradale Zinete Osmanović (59) još uvijek nije pozato.

  • neven-hasko33
  • Rodbina, prijatelji, sugrađani, poznanici, pripadnici navijačke skupine “Fukare” danas su ispred Komemorativnog centra u Tuzli, na vječni počinak ispratili tragično preminulog Nevena Kalesića (23) iz Tuzle, koji je život izgubio u utorak 12. avgusta u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila na raskrsnici kod Elektrodistribucije u Tuzli. U nesreći su život izgubili i Hasko Sinanović (23) kao i Zineta Osmanović (59) koja je u momentu naleta motocikla prelazila ulicu.

    Obzirom, da su Neven Kalesić i Hasko Sinanovic bili jedni od onih kojima je FK Sloboda bila među najvažnijim stvarima u životu što dokazuje i njihova dugogodišnja vjernost klubu.

    Prijatelji sa tribine, pripadnici navijačke skupine “Fukare” na “Pasareli” u Tuzli su tačno u 23.00 sata, zapalili 23 baklje u spomen na njihove 23 godine koliko su imali kada su zauvijek napustili svoju porodicu, prijatelje, navijače…

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje