Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Budite dio “Vitalnih znaka Tuzle 2012” ocijenite vitalnost svoje zajednice!

vitalni znaci
Preuzmite sliku

Fondacija tuzlanske zajednice poziva građane Tuzle da učestvuju u procjeni zajednice i da podijele sa nama viđenje stanja u zajednici za izvještaj “Vitalni Znaci Tuzle 2012”!.

vitalni znaci

“Vitalni znaci Tuzle” je istraživački projekat Fondacije tuzlanske zajednice, koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju i potrebama zajednice. Istraživanje predstavlja periodično mjerenje kvaliteta življenja, utvrđivanje životnih trendova i prilika za djelovanje.

Izvještaj “Vitalni Znaci Tuzle 2012“, će biti objavljen u prvoj polovini 2013. godine i govorit će o Tuzli kao mjestu za odrastanje, obrazovanje, život i rad. Izvještaj će objediniti zvanične statističke podatke, po indikatorima koji su izabrani od strane relevantnih stručnjaka iz zajednice, i subjektivni osjećaj građana o kvalitetu života u Tuzli, kako bi se dobila realna slika stanja.

U okviru istraživanja će se, tokom decembra, ispitivati mišljenje građana o stanju u dvanaest oblasti života u Tuzli. Na zvaničnoj stranici istraživanja www.vitalni-znaci.fondacijatz.org građani će moći putem upitnika ocijeniti vitalnost svoje zajednice i na taj način učestvovati u istraživanju.

Fondacija tuzlanske zajednice poziva stanovnike Tuzle da popune upitnik koji se odnosi na ocjenu stanja u Općini Tuzla i na taj način daju doprinos istraživanju kvaliteta življenja u svojoj zajednici.

Za dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila: fontz@fondacijatz.org ili telefona 035/312-931, kontakt osoba Sabina Sinanović.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: