Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Budi korak ispred karcinoma dojke”: Besplatno predavanje u organizaciji Plave Poliklinike

Preuzmite sliku

Svoju podršku borbi protiv karcinoma dojke, PZU Plava Poliklinika, kao društveno odgovorna kompanija i ove godine iskazuje kroz mnogobrojne aktivnosti, uključujući besplatno predavanje koje će se održati u srijedu 23.10.2019. u prostorijama Erazmo centra u Tuzli sa početkom u 18:00h.

Predavanje će održati dr. Vesna Smajić, spec. medicine rada, a  prisutne dame će imati priliku čuti sve o prevenciji karcinoma dojke kako bi se pravovremeno mogle zaštiti od ove opake bolesti. Osigurajte Vaše mjesto i prijavite se na oficijelnoj FB stranici Erazmo centra.

 • Pored edukativnog predavanja, u znak podrške prevenciji karcinoma dojke, Plava Poliklinika Vam poklanja i do 45% popusta na preventivne preglede do kraja oktobra:

  UZ dojke + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo  45KM

  UZ dojke + mamografija + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo  70KM

  UZ dojke + tumor markeri (CEA, CA 15-3 ) + mamografija + MRI dojke po specijalnoj cijeni od 320 KM

  U toku je i nagradna igra u kojoj Vam Plava Poliklinika u saradnji sa Bingo City Centrom poklanja pet ultrazvučnih pregleda dojki, a kojoj možete pristupiti putem OVOG linka.

  Ovog oktobra budite sebi na prvom mjestu i odlučite se za preventivne preglede dojki, jer samo zdrave možete ostati dobre majke, sestre, supruge i prijateljice, poručuju iz Plave Poliklinike. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje