Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bajaga i Instruktori u Tuzli: Rasprodane promo ulaznice za rock spektakl

Preuzmite sliku

Najveća rok zvijezda bivše Jugoslavije, Momčilo Bajagić – Bajaga već 35 godina suvereno vlada regionalnom muzičkom scenom. Svevremenski hitovi Bajage i Instruktora se kao neka vrsta muzičkog predanja prenose iz generacije u generaciju.

Početkom decembra muzičari su proslavili 35 rođendan njihovog muzičkog projekta na spektakularnom koncertu u rasprodanoj Areni u Beogradu. Slavljenička turneja nastavlja se i u 2019. godini, a jedna od prvih stanica na kojoj će se zaustaviti ovaj rock karavan je tuzlanska dvorana Mejdan 16. februara.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sviramo veliki koncert u Tuzli u kojoj smo uvijek imali veliki broj poklonika. Naša slavljenička turneja predstavlja svojevrsni presjek svega što smo napravili u proteklim decenijama, ali donosi i koncertna izvođenja pjesama sa novog albuma “U sali lom”.

  • Producent koncerta u tuzlanskom Mejdanu je Agencija “Zeus”, koja i ovoga puta obećava vrhunsku produkciju i muzički ugođaj za sva čula. Da je interesovanje za ovaj rock spektakl izuzetno veliko potvrđuje i podatak da su u rekordnom roku rasprodane promo ulaznice.

    Od ponedjeljka 14. januara u prodaji je i ograničeni broj  ulaznica po regularnoj cijeni od 15KM i to u sistemu kupikartu.ba i u CD shopu kod “Seje i Vilija”.

    Vidimo se 16. februara u Mejdanu da uz #muzikunastruju napravimo #usalilom. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,