Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Atmosfera sa koncerta: Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i krcat club “Palma” (FOTO/VIDEO)

Sinoć je u prepunom klubu “Palma” u Tuzli pred više od 400 ljudi nastupio najpopularniji hip-hop muzičar sa ovih prostora Edo Maajka.

Edo Maajka je na sceni imao podršku FM Jam ekipe Frenkija i DJ Soul-a. Koncert je započet pjesmom “Trpaj”, a u nastavku redali su se mnogobrojni hitovi sa albuma Ede Maajke.

Došao sam u Tuzlu da bi studirao brzo sam stekao veliki broj prijatelja, na ovaj bini gdje sada stojim imao sam svoj prvi live nastup. Moji nastupi u Tuzli posebno su emotivni. Tuzla je grad gdje nikad nije bilo važno kako se neko zove. Zato poštujte se, volite i uživajte u koncertu…” – kazao je Edo Maajka koji je svoj nastup pred tuzlanskom publikom tradicionalno završio izvođenjem pjesme “No sikiriki”.

Publika je zajedno sa Edom pjevala svaku njegovu pjesmu i tako skoro tri sata koliko je i trajao sam koncert u krcatoj “Palmi”. Posljednji put Maajka je nastupio u Tuzli za 15-ti rođendan FM Jam-a u decembru 2014. godine.

Dan prije nastupa u Tuzli Edo Majka održao je koncert u Zagrebu gdje se pred njegov nastup na sve moguće načine tražila karta više. U video prilogu članka pogledajte kakva je bila sinoć atmosfera u klubu Palma. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje