Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Silovali mu majku, ubili oba roditelja, a njega utopili u kipućoj vodi

porodica
Preuzmite sliku

Popularno

U porodičnu kuću u Johannesburgu provalila su tri lopova, koja su, u kipućoj vodi, utopila 12-godišnjeg dječaka, a prije toga su silovali njegovu majku i ubili mu oba roditelja.

\"porodica\"Lopovi su prvo upucali 53-godišnjeg Tonyja Vianu, a zatim su brutalno silovali i ubili njegovu suprugu Geraldine.

Na kraju su zavezali dječaka Amara i utopili ga u kipućoj vodi, jer su zaključili kako će ih on uspjeti identificirati policiji, piše Daily Mail.

Prilikom istrage utvrđeno je da su stravičan zločin počinili porodični domar, njegov 24-godišnji sin Patrick Petrus Radebe i 21-godišnji Siph Mbele.

Njih trojica su na sudu sve priznali, te su rekli kako su ubili i porodičnog psa tako što su mu prerezali stomak, prenosi Source.ba

Njihov plan je bio da opljačkaju kuću i osvete domara, za kojeg su rekli da su se loše odnosili prema njemu. Na sudu su otkrili i kako su dječaka ubili.

– Amaro je plakao i trebali smo ga se riješiti. Otišli smo u kupatilo, te smo napunili kadu kipućom vodom i ondje smo ga ubili – stoji u izjavi razbojnika.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: