Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nova Youtube zvijezda: Mirsad Burdalić i Zek Zek dadum le (VIDEO)

zek-zek-zvijezda
Preuzmite sliku

Popularno

U toku je nova sezona popularnog kastinga \”Zvijezda možeš biti ti\” ukupno peta po redu.

\"zek-zek-zvijezda\"Nakon kratke pauze nakon završetka četvrte sezone, odmah je počela i peta sezona showa Hayat produkcije: Zvijezda možeš biti ti.

Audicije po gotovo svim gradovima BiH, više ili manje talentovani izvođači, svi na neki način žele da osjete kako je biti zvijezda TV ekrana, pa makar to bilo i par minuta na audiciji. U mnoštvu mladih i nadarenih uvijek svoje mjesto nađu i oni čiji je razlog pojavljivanja poznat samo njima.

Prošle sezone bila je to Mehida Daut koja je pjesmom \”Umirem, umirem majko\” postala zvijezda ali ona youtube instant zvijezda, baš kao i mnogi čije glasovne mogućnosti nebi trebale izlaziti iz okvira njihovih domova.

Na samom početku ove sezone, pojavio se gospodin Ćazim Ferhatović koji je prvo otpjevao par sevdalinki a onda su ga vješto \”prevarili\” da otpjeva trenutno aktuelni Turbo hit Zek zek dadum le.

I kada smo pomislili da Ćazim ovogodišnja zvijezda kada je u pitanju kasting televizije Hayat, jučer se na youtube servisu pojavio opasan konkurent sa izvedbom iste pjesme, a o kome se radi i kako je to izgledalo, pogledajte na video zapisu:

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: