Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mercedes-Benz Days: Karavan luksuznih vozila u STAR-CENTRU

Preuzmite sliku

Ovlaštena Mercedes-Benz kuća u Bosni i Hercegovini STAR-CENTAR iz Živinica uprilićit će specijalnu prezentaciju pod nazivom “MB dani u STAR-CENTRU” te svim zainteresovanim posjetiocima i kupcima će predstaviti neka od najekskluzivnijih modela vozila brenda Mercedes-Benz, AMG , Maybach i Mercedes-EQ vozila .

MB dani  u STAR-CENTRU će se održati 1.7. i 2.7.2022.g od 11:00 sati do 17:00 sati.

Atraktivni SUV AMG modeli, GLE, GLE Coupe, legendarna G-Klasa, AMG model GT-R ali i luksuzne limuzine S-Klase i Mercedes-Maybach S-Klase će biti izloženi ovom prilikom. Posebna poslastice za sve ljubitelje automobila će biti i izuzetan Mercedes-Maybach GLS, kao i plug-in hibrid verzija Mercedes-Benz GLE 350 e. Posjetioci će biti u prilici da se upoznaju i sa potpuno električnim,  modelima EQS i EQC.

Nermina Đug, marketing menadžerica iz STAR-CENTRA poziva sve ljubitelje Mercedes-Benz brenda da dođu , saznaju sve o najluksuznijim vozilima iz Mercedes-Benz porodice  i uživaju u svemu što smo pripremili za naše drage posjetioce   .Svi su dobrodošli , te se radujemo zajedničkom druženju .

Kontakt podaci:

Nermina Đug, +387 63 296 309 , nermina.djug@starcentar.ba

Više informacija o Mercedes-Benz proizvodima dostupno je OVDJE.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje