Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Biciklistički Klub Tuzla: Za 50-ogodišnji doprinos u razvoju biciklizma priznanja za Ramiza Hajvaza i Milana Mićevića

Preuzmite sliku

Biciklistički Klub Tuzla u petak 9. novembra održao je svoju 6. redovnu sjednicu Skupštine kluba.

Na Skupštini Uprava kluba podnijela je godišnji izvještaj o radu kao i finansijski izvještaj nakon čega je prisutnima prezentovan plan rada za narednu godinu.

Kako je kazao Mirsad Jusić predjednik “BK Tuzla” klub je ove godine bio veoma aktivan kako u takmičarskom tako i u rekreativnom dijelu.

Izdvajaja se obilježavanje 25. maja “Dan prekinute mladosti na Kapiji”, biciklistički maraton Tuzla – Srebrenica te  5. Tuzlanska biciklijada kao i učestvovanje takmičara “BK Tuzla” na domaćim i međunarodnim utrkama uz mnogobrojne druge aktivnosti koje su bile organizovane.

Na održanoj Skupštini upriličena je i mala svečanost tokom koje su uručena priznanja dugogodišnjim biciklistima i sportskim radnicima Ramizu Hajvazu  i Milanu Mićeviću  za angažovanost i doprinos u razvoju biciklizma u pretoklih pet decenija.

Na kraju je predsjednik Skupštine “BK Tuzla” Edin Mukinović zahvalio se članovima Skupštine na prisustvu te već početkom naredne godine najavio novi radni sastanak koji će za cilj imati pronalazak novih sponzora kako bi se plan zaktivnosti za 2017. godinu lakše realizovao, saopćeno je.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje