Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Popust od 20% na sve rezervacije: Wizz Air promocija povodom Dana zaljubljenih

Preuzmite sliku

Wizz Air, jedna od najnaprednijih avio-kompanija u Europi, nudi zaljubljenim članovima WIZZ Discount kluba mogućnost da ranije proslave Dan zaljubljenih uz popust od 20% na sve rezervacije koje naprave danas, 8. februara do ponoći.

Uz cijene karata već od 19,99 KM, sada je idealna prilika da zgrabite popust i vašu voljenu osobu povedete na neku od mnogih romantičnih destinacija u Wizz Air-ovoj mreži linija.

Posjetite neko od najromantičnijih mjesta u Beču, ugravirajte ime vaše voljene osobe na jedan od katanaca na Hohenzollern mostu u Kelnu u Njemačkoj ili jednostavno lutajte kamenim uličicama Starog grada u Bazelu.

Ne znate gdje biste išli? Posjetite Wizz Air-ovu internet stranicu i probajte naš pametni Trip Planner. Samo unesite nekoliko ključnih detalja i WIZZ će uraditi sve ostalo, nudeći vam nekoliko romantičnih destinacija kako biste napravili izbor.

Ako ste sami, možete povesti prijatelja na kratak odmor. Ko zna, možda vas romantično iskustvo čeka baš na nekoj od naših 16 destinacija u 8 zemalja do kojih letimo iz Bosne i Hercegovine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,