Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Konzum BiH svim damama poklanja besplatne tretmane uljepšavanja

Preuzmite sliku

Biti žena danas predstavlja veliki izazov i zahtjeva odličan balans privatnog, poslovnog i društvenog života. No, iza takvog uspjeha krije se mnogo odricanja i stresa, a obaveze često ne dozvoljavaju da se žena dovoljno posveti sebi.

Konzum želi oživjeti status žene koja je slobodna, razigrana i otkriti sve čari njene ljepote, te je povodom Međunarodnog dana žena, pripremio pregršt iznenađenja za sve pripadnice ljepšeg spola.

  • U srijedu od 14h, sve dame u Super Konzumu Ložionička i Borik očekuju besplatni tretmani uljepšavanja uz make-up artiste, a od 16h sati i posebna muzička iznenađenja i poklon cvijeće za dame.

    ‘’Na ovaj dan želimo sve naše majke, kćerke, sestre i prijateljice podsjetiti koliko su vrijedne, lijepe i jedinstvene. Užurbani način života pred žene stavlja velika očekivanja, no ipak u suštini, ljubav i spoznaja da su voljene su pokretačka snaga svake žene. Mi u Konzumu BiH želimo odati počast svim divnim ženama i zahvaliti im što ovaj svijet čine boljim i ljepšim mjestom za život’’ – naglasila ja Amra Ibrahimović, PR Konzuma BiH.

    Konzum je pripremio i više od 100.000 slatkih izenađenja za nježniji spol u svim svojim prodavnicama BiH, a prednost na kasama koju će imati ovog osmog marta posebno će razveseliti dame koje, zbog pretrpanog životnog rasporeda, stalno žure obaviti svoje obaveze.

    Na obaveze ne možemo utjecati, ali ih svakako možemo učiniti ljepšim i ugodnijim.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,