Nedjelja, 16. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mama Mia Origins Steak: Mjesto kakvo je Tuzla priželjkivala! (FOTO/VIDEO)

Popularno

Gastronomska ponuda Tuzle razvila se u novom smjeru otvaranjem još jednog u nizu Mama Mia restorana.

Novootvoreni restoran uz provjereni kvalitet, brižno njegovan stil i ugodan ambijent otvara sasvim novu dimenziju ugostiteljstva, nesvakidašnju u našem okruženju.

U prizemlju zgrade Privredne komore, gledano prema Čaršijskoj česmi, restoran se nalazi s lijeve strane fontane na Trgu slobode, lijevo, kraj srca centralnog dijela grada, odakle izviru male popločane ulice pune života i mladosti i odakle je Tuzla kroz godine istorije odrastala.

Restoran se utopio u arhitekturu očuvanu iz austrougarskog perioda, a prolaskom kroz velika drvena vrata posjetitelji uranjaju u iznimno ugodnu toplinu ambijenta u kojem dominiraju prirodni materijali, zemljani tonovi, mističnost svijećama osvijetljenog podruma i zaigranost završetaka filigranski smotanih metalnih detalja.

Na svojevrsan način, Mama Mia Origins Steak je vinski hram u koji hodočaste ljubitelji vina i kvalitetne hrane.

Uz bogatu vinsku ponudu ovdje možete uživati u okusima mesa pripravljenog na način suhog zrenja, za koji se koristi posebna tehnologija i postupci.

Uživanje u raskošnoj ponudi hrane i vina iznenadit će posjetitelje doživljajem ugode upotpunjene profesionalnošću osoblja restorana, sofisticiranošću načina posluživanja,  bosanskom gostoljubivošću i suptilnom ležernošću ozračja.

Ako pređete pogledom cjenovnik, uvjerit ćete se da je ovo mjesto u koje želite dolaziti često…

Kontakt telefon 061 188 333, Radno vrijeme: 9:00 – 23:00 sati

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje