Utorak, 24. April 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

BINGO City Centar: Vozilo sudske policije parkirano na mjestu za automobile osoba sa invaliditetom (FOTO)

Čitatelj portala Tuzlanski.ba Adnan.Š jutros oko 11:00 sati posjetio je novoizgrađeni Bingo City Centar i zabilježio fotografije nepropisno parkiranog službenog automobila sudske policije u podzemnoj garaži, automobil je neprimjereno parkiran na mjestu označenom kao parking za osobe sa invaliditetom.

Zaista i sam pazim da nikada ne parkiram na mjesta predviđena za automobile koje voze osobe sa invaliditetom, bez obzira koliko da žurim ili sam planirao kratko da se zadržim. Jako teško mi pada kada vidim da na ta mjesta budu parkirana skupocjena putnička motorna vozila od strane mlađe populacije ali i ostalih koji vjerovatno nisu zahvalni Bogu što ne spadaju u kategoriju osoba sa invaliditetom” – napisao je čitatelj Tuzlanskog.ba i dodao:

Fotografije koje vam šaljem i molim da objavite napravio sam u podzemnoj garaži novog Bingo Centra oko 11:00 sati. Naime, bilo je toliko slobodnih mjesta ali sudska policija je parkirala na mjesto koje pripada osobama sa invaliditetom. Da budem iskren, nisam primjetio da na automobilu imaju oznaku osobe za invaliditetom” – istakao je društveno-odgovorni čitatelj Adnan Š.

Ukoliko apazite sličnu situaciju ili prizor za koji smatrate da bi javnost trebala vidjeti, podsjećamo vas da nam fotografije možete poslati na redakcijski Viber broj 062 222 – 477 ili na e-mail: tuzlanski.ba@gmail.com.

Pored ovih fotografija iz garaže Bingo City Centra dobili smo u međuvrmenu još dvije zabilježene prije nekoliko dana na parkingu TC Omega na kojima se vidi putničko motorno vozilo Golf V parkirano također na mjestu označenom za osobe sa invaliditetom a na kojem je oznaka Vlade Tuzlanskog kantona, navodi naš čitatelj Eldar.

  •  

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,