Petak, 26. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žive život iz snova: Pogledajte kako izgledaju psi bogataša (FOTO)

Preuzmite sliku

Kada bogataši požele da imaju psa, odluka obično padne na one malecne i čupave koji djeluju kao igračke i koji su, naravno, preskupi. Bogataši ih stalno nose sa sobom u skupocijenim torbicama, a zahvaljući njima, ovi psi nisu ni svjesni da žive život iz snova, piše Daily Mail.

“Bogata djeca Instagrama” je profil sa ove društvene mreže koji je zapalio internet, a poslužio je kao inspiracija za novu stranicu pod nazivom “Bogati psi Instagrama”. Živeti pasji život u njihovom slučaju uopšte nije loša stvar. Oni se sunčaju pored bazena, kotrljaju se po gomili para i lete privatnim avionima. Ovi psi su definitivno predmet zavisti svim onim “običnim” avlijanerima koji nisu imali toliko sreće u životu.

Na fotografijama koje redovno postavljaju na ovom Instagram profilu, vidimo život pasa koji nisu ni svjesni koliko im je upala kašika u med. I dok su mnogi kritikovali bogatu djecu Instagrama jer ne rade ništa i troše novac roditelja, ovi psi svako nikada ne bi ni mogli da rade, pa zašto onda ne uživaju u stvarima koje njihova vrsta nikada ne bi mogla da plati?

Neki psi uživaju pored bazena, neki nose skupocene naočare za sunce, a neki čak imaju i svoje automobile, naravno, igračke.

Na jednoj fotografiji, pas pozira pored kesa iz luksuznih prodavnica, dok se neki baškare sa bisernim ogrlicama oko vrata. Ipak, sve je u redu dok ovi psi ne požele, recimo, da pojedu te skupocijene stvari.

Svakako, neki od njih su pravi prirodni talenti za poziranje i izgledaju kao da su rođeni za bogatstvo. Jedan pas čak nosi krznenu bundicu i u njoj djeluje kao prava diva.

Najčešće rase koje bogataši vole su pudle, mopsovi i čivave. Prije dvije godine postojala je stranica “Bogate mačke Instagrama”, ali se ubrzo ugasila.

(blic.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,