Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ostavili mačku samu u kući, pa po povratku zatekli poplavu

Preuzmite sliku

Donijeli su odluku da će uvijek zatvarati vrata kupatila kad ih nema kod kuće kako se ne bi ponovila ista nevolja.

Jasmin Stork (26) izašla je iz kuće na samo pola sata, a kad se vratila, otkrila je da velika količina vode curi kroz strop u njenu dnevnu sobu. Odmah je shvatila da je poplavu prouzrokovala jednogodišnja mačka Amber.

Amber je nedavno naučila koristiti se umivaonikom u kupatilu, a samo dan prije Jasmin i njen dečko Rob uhvatili su je na djelu te snimili kako zatvara odvod i otvara slavinu. Ali, nikada nisu mislili da će im to prouzrokovati štetu u kućanstvu, prenosi Večernji list.

 • – Čim sam ušla u dnevnu sobu, znala sam šta se dogodilo. Otrčala sam gore i vidjela vodu koja preplavljuje umivaonik. Vode je bilo posvuda. Amber je sve to bilo zabavno – igrala se vodom i nije uopšte pokazala da je svjesna toga što je napravila – ispričala je Jasmin. – Neke stvari još uvijek nam se suše. Strop nije propao, što je pravi blagoslov, ali trebamo promijeniti pod u kupatilu i dnevnoj sobi te promijeniti stolariju u hodniku ispred kupatila – zaključila je.

  Donijeli su odluku da će uvijek zatvarati vrata kupatila kad ih nema kod kuće kako se ne bi ponovila ista nevolja. (Tuzlanski.ba)

  @jasminstork16Anyone ever had to ring their boss to say they can’t work cause the cat flooded the house or just me? 🤯🤯🤯 ##catsoftiktok ##fyp ##bengal

  ♬ original sound – Jasmin Stork

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,