Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jedinstven: Mačak ima okrugle, narandžaste oči koje ga čine živim simbolom Noći vještica

Preuzmite sliku

Popularno

Jedna korisnica Twittera nedavno je podijelila fotografiju svoje crne mačke s jedinstvenim očima, piše Bright Side.

“Svaki dan moram pogledati ovaj tajanstveni horor”, kaže natpis o mačku po imenu Gremlin čije crno krzno, istureni jezik i okrugle, narandžaste oči podsjećaju na mačke viđene u horor filmovima. Sa svojim jedinstvenim izgledom, Gremlin bi zasigurno mogao biti živi simbol Noći vještica, prenosi Tuzlanski.ba.

 • Njegovi vlasnici kažu da kad su ga dobili, nisu očekivali da će imati ove jedinstvene oči. Oči su mu se promijenile tek kad je odrastao.

  „Gremlina smo dobili malo nakon preseljenja u Melbourne iz Sydneya (Australija). U decembru će mu biti dvije godine! Nismo ni slutili da će mu oči biti ove boje jer smo ga dobili kad je bio mali i oči su mu bile mnogo bljeđe jer se većina mačaka rađa s plavim očima! Jako ga volimo “, kaže vlasnica Gremlina.

 • Gremlin voli praviti društvo vlasnicima dok rade i zapravo im je pomogao da izdrže karantin.

 • „Ja sam muzičarka i on sjedi sa mnom dok predajem i pišem pjesme. Moj partner je programer i Gremlin sjedi u njegovom studiju i pravi mu društvo dok kodira i izrađuje svoje igre. Zaista nas je držao pri pameti tokom karantina u Melbourneu. Gotovo je nemoguće ne nasmiješiti se kad ga vidite kako ulazi u sobu”, kaže vlasnica.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,