Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Četiri zečića prihvatila zlatnog retrivera kao svoju mamu, a on radosno preuzeo odgovornost

Preuzmite sliku

Ništa nije ljepše od gledanja dvije vrste kako ostavljaju po strani razlike i slažu se. Poput ljudi, koji dolaze iz različitih sredina, različitih ličnosti, nikada ne znamo šta ćemo naći kada sretnemo nekoga novog, ali onda se dogodi magija.

Napravljeni su dobri odnosi, čvrsta veza koja je neraskidiva.

Tako je dobro znati da se ovo prijateljstvo ne dešava samo sa ljudima. Životinje takođe stvaraju poseban odnos sa različitim vrstama, a najslađi primjer koji smo vidjeli u posljednje vrijeme su četiri zečića i zlatni retriver po imenu Bailey.

Kada su četiri zečića došle u Baileyin dom nakon 22 dana, već su odabrali ko će se brinuti o njima. Posebna veza koju su stvorili s divnim psom osvojila je srca ljudi širom interneta.

Kad su upoznali Baileya, zečići su ga nanjušili, a zatim se bacili na njega, ljubeći velikog momka. Iznenađujuće, nisu pokazivali strah, već naprotiv, družili su se i sa ptičicom koja je sletjela u njihov krevet.

Kao što video pokazuje, ovaj četvoronožni prijatelj vrlo ozbiljno shvata novu odgovornost da im bude mama. Nešto što ćemo sigurno znati da će ove male bebe narasti velike i snažne preplavljene ljubavlju. (ddl.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,