Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Reakcija djevojčice koja je došla na šišanje uljepšat će vam dan

Preuzmite sliku

Opće je poznato da većina djece nije blagonaklona odlasku u frizerski salon.

Obično, takva posjeta frizerskom salonu sa mlađom djecom završi plačom i vriskom. No, ova djevojčica je jedna od rijetkih izuzetaka u kojima djeca uživaju sjedeći na frizerskoj stolici.

TikTok video broji preko 6 miliona pregleda u kojem slatka djevojčica ima još slađu rekaciju na šišanje. Cijelo vrijeme se smijala i zabavljala i ostale prisutne osobe u salonu.

 

@hassan_kreik 😅😅😅😅😅 #kreikhassan☝️#colorwithlove #barber #kidskreik #hairdresser #haircut #reels #fyp #👌 #reel #men #menBarber #cut #summer #handsome #hairstylesformens #kreikhairstyle #kreikyourhand #kreikbarber ♬ original sound – Hassan Kreik

Naravno, ne treba zanemariti činjenicu i uručiti pohvale firzeru koji se posebno potrudio oko djevojčicinog ugođaja šišanja. Njih dvoje su, čini se imali svoj poseban momenat, jer smijeh nije prestajao tokom cijele procedure šišanja.

Video je pored milionskih pregleda, dobio i brojne komentare korisniska društvene mreže TikTok:

“Ona mora da ti je postala najdraža klijentica”, napisala je jedna od korisnica. A potom su uslijedjeli i drugi komenatri, između kojih su najsimpatičniji sljedeći:

“Vaš smijeh je zarazan”; “Kako je slatko to što se tako ponašaš prema djeci.”; “Prekrasan primjer frizera, koji zna kako pristupiti djeci”; “Njen smijeh me ubija od sreće!” i drugi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje