Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ponovo u centru pažnje popularni penzioner iz Zagreba: “Sjedi, a nama kaže da vježbamo”

Preuzmite sliku

Sjećate li se penzionera iz Zagreba koji je prije nekoliko godina izgovorio rečenicu koja je postala hit i koja se i dan danas izgovara, a glasi “Vježbaj, p***a ti materina!”

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se fotografija spomenutog gospodina u nešto drugačijem izdanju. Na fotografiji stoji opis: “Sjedi, a nama kaže da vježba. P***a mu materina..”

Objava je za kratko vrijeme postala viralna, pa je tako sakupila oko 6 hiljada pregleda i preko 3 hiljade lajkova, uz brojne komentare:

“Ide na trening”; “Umorio se od vježbanja pa sjeo da odmori”; “Legenda!”; “Slagao nas je!”; “Odvježbao je on svoje!”; “VRH!”; “Pa mora i on malo da sjedne. Djed Toni”; “Sigurno snima neku seriju!” i mnogi drugi.

Podsjetimo, video je nastao u zimskom periodu prije nekoliko godina, kada su zaustavili jednog penzionera i upitali ga šta on misli o gripi. Njegov odgovor zaludio je internet, a preko noći je posato najtraženiji penzioner regiona.

Komentari ispod ovog videa, objavljenog na YouTube-u otkrili su nam da se radi o penzioneru Toniju, koji je porijeklom Makedonac, ali već duže vremena živi u Zagrebu.

Neki komentari ispod videa su:

“Hahaha Toni je Albanac iz Makedonije što živi u Zagreb ! Legendaran čovjek!“; “To mi je sudjed. Kakva Legenda!” i mnoge druge simpatije izražene u komentarima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,