Utorak, 11. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Malena 3-godišnjakinja ozbiljno shvatila karantin te odlučila zatvoriti svoju trgovinu igračaka

Preuzmite sliku

Mala Harlie Slater-Dawson iz Prestwicha donijela je tešku odluku da zatvori trgovinu svojih igračaka kako bi zaštitila druge od zaraze smrtonosnim virusom, piše Mirror.

Možda ima samo tri godine, ali ona vrlo ozbiljno shvata pandemiju i karantin zbog koronavirusa. Toliko ozbiljno da je malena Harlie Slater-Dawson čak donijela tešku odluku da zatvori svoju trgovinu igračaka do Božića, prenosi Tuzlanski.ba.

Harlie, koja živi s roditeljima u Prestwichu, odlučila je da neće riskirati kad je riječ o zdravlju svojih ‘klijenata’ u njenoj trgovini.

U zabavnom videu, koji su snimili njeni roditelji, Harlie poručuje svima da se vrate kući i ostanu na sigurnom najavljujući da moraju ostati daleko do Božića.

Mama Cherrelle Slater kaže da ona i partner Adam Dawson nisu Harlie ispričali cjelokupni opseg pandemije koronavirusa. Ali pametna djevojčica shvatila je da nešto postoji.

Razgovarali smo s mojom tetkom preko Skypea i Harlie joj je rekla: “Mama me drži kod kuće, ne mogu nikamo”.

Odlučila je zasad zatvoriti svoju trgovinu, jer zna da moramo ostati unutra kako bismo bili sigurni iako želi vidjeti nju i svoje rođake. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje