Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojčica zapela na vodenom toboganu, snimak oca koji je spašava postao viralan

Preuzmite sliku

Roditelji su djevojčicu Siennu za šesti rođendan odveli u poznati britanski zabavni park, no u jednom trenutku zapela je na toboganu pa ju je uhvatila panika…

Kada je šestogodišnja djevojčica Sienna zapela na vodenom toboganu u popularnom zabavnom parku Gulliverov svijet u britanskom Warringtonu, njezin otac nije dvojio ni sekunde da joj pomogne, a video njegovog ‘spašavanja’ postao je hit na internetu. Otac se popeo po toboganu do djevojčice i potom se spustio zajedno s njom.

Andrew Reece (38) sa suprugom Emmom i kćerkom Siennom posjetio je zabavni park povodom šestog rođendana njihove djevojčice. Malena je u jednom trenutku otišla na vodeni tobogan s kojeg se spušta sa gumenim čamcem, no čamac je nasred tobogana zapeo pa je djevojčicu uhvatila panika.

S obzirom da je osoblju parka trebalo duže da dođu do djevojčice, otac je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke. Počeo se penjati po toboganu, a cijelu akciju spašavanja s tla je snimala njegova supruga. Kada je došao do malene, povukao je čamac i sjeo u njega te su se zajedno spustili niz tobogan.

– Siena je bila uzrujana i plakala je u čamcu , vidjeli smo da je preplašena. Osoblju je trebalo duže da je dođe osloboditi pa je njezin otac predložio da se on popone na tobogan i spusti je dolje – ispričala je majka djevojčice Emma za Daily Mail.

@thenuttyfamily1 Daddy to the rescue 🦸🏼‍♂️ #dadsoftiktok #daddytotherescue #hero #dadhero #waterslide #help #childrescue #rescue #scouse #scousers #dadanddaughter #superhero #superheroes #dadsavestheday #dadsaveskid #ourhero ♬ Powerful songs like action movie music – Tansa

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,