Nedjelja, 23. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Đoković lijepoj obožavateljici pred kamerama: Sad sam oženjen, otac sam (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

Nakon što je na turniru Boodles Challenge u prvom meču savladao Čileanca Christiana Garina, Novak Đoković na terenu je dao još jedan sasvim netipični sportski intervju u koji se s tribina uključila i njegova velika obožavateljica.

Intervju je sa sporta u druge teme skrenuo kad je voditeljica Đokovića pitala koji mu je od njegova tri editorijala objavljena u časopisu Vogue najdraži.

– Nikad nisam bio na naslovnici – kroz smijeh je prokomentarisao teniser, a pričajući o karijeri modela, prisjetio se i trenutaka u kojima je na terenu bio bez majice.

– Imao sam neke trenutke bez majice ovdje na Boodlesu. Sjećam se, bila je tu jedna mlada dama… Sjedila je ovdje iza, u prvom redu, ne znam je li sada tu… Eno je! – prepoznao je Đoković obožavateljicu u publici, a voditeljica je dodala:

– Ona vas progoni.

– Mislio sam da ćete nositi moju majicu – poručio je obožavateljici Đoković, pomalo razočaran što se nekoliko godina kasnije nije pojavila u njegovom poklonu. Navijačica mu je poručila da želi novi poklon, ali teniser joj se izvinuo jer su došla neka druga vremena.

– Sad sam oženjen, otac sam. Iz poštovanja prema supruzi ne mogu skinuti majicu i pokloniti vam je. To je bilo prije pet godina, ali bila je samo majica – rekao je Đoković i oduševio prisutne. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,