Četvrtak, 21. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zaštitar nosio GoPro za Novu godinu i zabilježio grozotu pijanstva (VIDEO)

Preuzmite sliku

Grozno je kada ne uspijete da uđete u klub. Čitavog dana ste jedva čekali izlazak, unijeli u sebe nevjerovatnu količinu alkohola i sigurno potošili poprilično para na cijelu organizaciju izlaska. Kada sve to imate na umu, ne ući u klub, ili ući i onda biti izbačen, zvuči kao najgora moguća nepravda koja može da vas zadesi.

Dok stojite napolju, a hladan vazduh vam se uvlači u svaku kost, probaćete da pregovarate sa obezbjeđenjem, ali pomoći nema. On vam govori jedno te isto: “Vrijeme je da ideš kući”. Užasno je kada vam ne daju da uđete u klub. Užasno.

Ako postoji nešto gore od toga, onda je to kako se osjeća osoba koja vas izbacuje iz kluba. Kako je zabilježila GoPro kamera izbacivača koji je Novu godinu proveo na vratima jednog kluba u Kanadi, stvarnost je takva da smo, kada smo pijani, neviđeni kreteni. Tokom devet minuta, koliko snimak traje, likovi iz obezbjeđenja susreli su se sa najrazličitijim vrstama bijesnih, razvaljenih i upornih primjeraka ljudskog roda. Svi do jednog su bili zaprepašćeni što im nije dozvoljeno da uđu u klub.

Pogledajte taj horor i možda, ovaj put stanete na stranu obezbjeđenja. (Vice)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,