Srijeda, 26. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Svadba srpskog para hit na internetu: ‘Najkičastije vjenčanje na Balkanu’ (VIDEO)

Snimak vjenčanja para iz Srbije –  nekadašnjeg svjetskog doprvaka u džudu Srđana Mrvaljevića (34) i njegove supruge Tamare postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, na vimeu je objavljen video s vjenčanja u kojoj se spominju Bog, darivanje prsteni vječnosti, Vasilije Ostroški i svi anđeli… Pjesmu i video je Mrvaljević, navodno, dobio kao svadbeni poklon.

Kako piše Blic, Mrvaljević je  je i kum Luke Radulovića (37), dilera kokaina koji je ubijen ovog aprila u gostionici “Ispod mosta”. Osim po svojim sportskim uspjesima poznat je i po bliskim vezama s ljudima iz kriminalnog miljea, ali i kao veliki zagovornik crnogorske nezavisnosti i njenog ulaska u NATO.

  • Inače, svadba je održana u julu, ali tek se nedavno proširila, a mnogi su je nazvali “Najkičastijom svadbom na Balkanu”.

    Tamara je česta gošća srpskih tabloida zahvaljujući brojni plastičnim operacijama. Facebook Srđana Mrvaljevića pun je njihovih zajedničkih fotografija na kojima se lako vidi da je mlada prije 4 godine izgledala potpuno drugačije.

    Tamara i Srdjan Mrvaljevic – trailer from Dronestudio.me on Vimeo.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,