Subota, 2. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pronašli bocu s porukom na plaži, pa požalili što su je otvorili

Preuzmite sliku

Ima nešto čarobno, čak i romantično, u ideji pronalaska poruke u boci. 

Međutim, stvarnost pronalaska može biti potpuno uznemirujuća – kao što je jedan par otkrio prošli sedmice.

Rick i Crystal uživali su u šetnji uz more na plaži u sjevernom Queenslandu u Australiji, kada su ugledali misterioznu bocu u valovima. Rick je zgrabio staklenu bocu u kojoj se nalazio komad papira s nečim što je izgledalo kao pijesak i pružio je svojoj partnerici da je otvori.

@auslapourway This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout ♬ original sound – Rick & Crystal | lap Aus

Dok je Crystal otvarala, iz boce je ispao prašnjav sadržaj. Nije mogla izvući poruku, ali je uspjela pročitati kroz mutno staklo.

“Ovdje leži Geoffreyjev pepeo”, rekla je pa se zgrozila. “Ako pronađete bocu, bacite je u more kako bi mogla nastaviti svoje putovanje”, pisalo je.

Shvativši da su, kako tvrde, prosuli kremirane ostatke čovjeka i uništili mu posljednju želju, Rick je nespretno odgovorio: “Ups.”

Ovaj video je skupio 1.8 miliona pregleda i 234.000 lajkova na TikToku u samo pet dana, dok su korisnici društvene mreže pisali morbidne komentare.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,