Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Hit na internetu: Ovo je trenutno najpopularnija “novinarka” u Srbiji (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

U sinoćnjem protestnom okupljanju “Stop krvavim košuljama” u Beogradu učestvovalo je više hiljada ljudi, ali to ne biste mogli zaključiti prema izvještaju reporterke Studija B, Barbare Životić.

U Beogradu je sinoć održana protestna šetnja “Stop krvavim košuljama” zbog napada na jednog od osnivača Saveza za Srbiju, lidera Ljevice Srbije Borka Stefanovića i dvojicu njegovih saradnika, ali i nasilja u Srbiji.

U protestu je učestvovalo više hiljada ljudi, ali to ne biste mogli zaključiti prema izvještaju reporterke Studija B, Barbare Životić, koji je za kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama.

„Jako mali broj ljudi je okupljen, daleko manje od očekivanog“, kazala je novinarka ove televizije, tvrdeći da su okupljeni “pozivali na linč, silovanje, nasilje i državni udar”.

Izjava novinarke Studija B izazvala je brojne kritike na internetu, dok Deutsche Welle u reportaži sa okupljanja, između ostalog, navodi da će “nastup osobe u bijeloj bundici koja se lažno predstavljala kao reporterka vjerovatno ući u anale stupidne propagande”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,