Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Franjevac iz Zadra postao viralni hit na Facebooku: “Ajde dobro. Lupit’ ću te…”

Preuzmite sliku

Popularno

Preko uskrsnog vikenda viralan je postao video koji je snimljen u Župi Presvetog Srca Isusova u Zadru, a u kojem su zvijezde fratri Ante i Nikica.

Kako se čini u videu, svećenici su u crkvi imali probu za misno slavlje. Dok je jedan čitao, drugi je stajao iza njega. Primijetivši da je nešto pogrešno pročitao, fratar u pozadini pokušao je ispraviti kolegu za govornicom, no ovaj ga je pomalo ljutito pozvao na pridržavanje socijalne distance.

“Ajde dobro. Ajde ća od mene. Lupit’ ću te…”, rekao je ljutito fratar za govornicom.

Kako prenosi Telegram, zanimljivo je da je video objavila i sama Župa na svom Facebook profilu, uz komentar da je video trebao biti šaljiv i da je, kako tvrde, trebao ostati interna fora između franjevaca, ali da se ipak proširio.

Molit će se protiv hejtera na internetu

“Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke porodice, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni. Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratiti objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njenih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti”, napisali su iz Župe. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,