Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Beograd: Učenici ‘uplašili’ nastavnicu, a onda su je konfete i veliki buket ostavili bez teskta

Preuzmite sliku

Voljeti i živjeti profesiju kojom se bavimo, znači biti posvećen. Primjer jedne takve ljubavi prema svom poslu, prepoznali su učenici jedne beogradske škole koji su svojoj razrednici priredili iznenađenje povodom njenog rođendana.

Naime, danas se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je za kratko vrijeme postao viralan. Kako se vidi na snimku, u jednoj beogradskoj školi, nastavnica ulazi u kabinet. U datom trenutku učenici na zadnjem kraju učionice odglumili su međusobnu tuču.

Kako se može vidjeti, nastavnica je odmah prišla učenicima da ih razdvoji, a onda je uslijedilo iznenađenje u vidu konfeta i velikog buketa. Dok je situaciju posmatrala u nevjerici, na licu se mogao vidjeti osmijeh i sreća, a onda su učenici počeli upućivati čestitke.

“Ljudi ja sam se baš rasplakala! Bravo”, “Bravo za djecu koja su od najranijeg djetinjstva zalivana ljubavlju i koja ljubav vraćaju”, “Ovo se zove poštovanje prema učiteljici, a učitelja prema učenicima”, neki su od komentara na video koji je za kratko vrijeme zabilježio veliki broj reakcija. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje