Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novak Đoković stigao u Sarajevo, odmara na Trebeviću, posjetit će i Visoko

Preuzmite sliku

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković stigao je u Sarajevo s porodicom, a odmor je započeo u hotelu Pino na Trebeviću gdje ga je srela i ekipa portala Klix.ba

Đoković se nedavno oporavio od koronavirusa, a kako se ova zaraza pojavila na turniru Adria Tour, koji je on organizovao, njegov prvobitni dolazak u glavni grad BiH, u kojem je trebao igrati egzibicioni meč protiv Damira Džumhura, je otkazan.

Trenutno je prvi teniser svijeta ipak s porodicom u Sarajevo, a on se nije previše zadržao u samom centru grada i odmah je otišao na Trebević, gdje se smjestio u hotel Pino Nature i tamo će boraviti tokom ove posjete.

Đoković je ranije više puta govorio kako ima veliku želju doći u Sarajevo i to je planirao uraditi kao završni dio etape Adria Tour, no kako se koronavirus pojavio među teniserima, turnir je otkazan, a samim tim i njegov dolazak u glavni grad BiH.

Đoković će tokom boravka u BiH posjetiti i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do srijede. Njegov domaćin u Visokom će biti Semir Osmanagić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje