Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novak Đoković stigao u Bosnu i Hercegovinu

Preuzmite sliku

Prvi reket svijeta Novak Đoković ponovo je stigao u Bosnu i Hercegovinu.

Đoković je u Bosni i Hercegovini boravio i tokom prošle godine u maju i steptembru gdje se nakon Sarajeva odmah uputio u Visoko i sada je već redovan gost.

Đoković je posjetio Arheološki park “Bosanska piramida Sunca” u Visokom za koje je ranije govorio kako energiju koju dobije na ovom mjestu koristi za naredne sportske izazove.

  • “Osjetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida također, emitirali neku vrstu vibracije od kojih se moglo opustiti i fizički i misaono, u tom kontekstu da je čovjek od piramide imao neku vrstu vibracije i rezonance koja je mogla za jako kratko vrijeme osloboditi čovjeka potpuno od bilo kakvih tjeskoba, psihičkih i fizičkih. Dok si pričao, iza mene se obrušilo nekoliko kamena, shvatio sam to kao skidanje slojeva, osjetio sam da su se ljudi kroz meditaciju u tunelima mogli puno brže povezati s tim svemirskim dimenzijama i silama koje su im služile za puno toga” –  rekao je Novak tokom jedne od ranijih posjeta dok su napravili pauzu od provlačenja kroz uzane tunele pune vode. (Hayat.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,