Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Muharem Bazdulj podržao Bikovića, prozvao ga Trifunović: “Nešto bazdulj u toj logici”

Preuzmite sliku

Muharem Bazdulj je pružio podršku Milošu Bikoviću, koji je izbačen iz serije “White Lotus” zbog podrške Rusiji. Sergej Trifunović ga je zatim prozvao na društvenim mrežama.

“Glupo je reći – razočaran sam, ali sam mislio da je HBO prevelika kompanija da reaguje na ovako glupu ucjenu. Pokazalo se da nije. Ja mislim da je naš, da kažem srpski problem, to što ja nisam primijetio gotovo nikakvu solidarnost glumaca, filmadžija i generalno tog svijeta. Kada bih bio ciničan, reklo bi se – možda se oni nadaju da će neko od nih uzeti upravo ovu Bikovićevu ulogu”, rekao je Bazdulj tokom gostovanja na TV Una.

Trifunović je zatim na Instagramu naveo da ti glumci nisu podržali svog kolegu Ammara Mešića, koji je izbačen iz serije “Igra sudbine” zbog kritikovanja:

“Lijepo si ovo, moj Muhareme, nego ipak nešto bazdulj u toj logici. Ja bih se na tvom mjestu prije zapitao kako je moguće da glumci nisu stali uz Amara Mešića, koji je zbog svog glasno izrečenog stava izbačen iz serije. Domaće produkcije, dakle. Zapitao bih se gdje su da stanu uz svoju koleginicu Jelenu Ćuruviju? Kažem, na tvom mjestu, jer na ovom na kome sam, nemam nepoznanica o esnafu kojem pripadam”, napisao je Trifunović.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje